Despre noi

seamod.ro este o mică entitate creat în 2011. Ne concentrăm pe modele numerice şi aplicaţii GIS; simtem furnizarea de servicii pentru cercetare şi pentru aplicaţii operaţionale.

Noi folosim de modele numerice, împreună cu asimilarea de date şi fuzioneaza de modelul. Exploatam pachete statistice pentru a extrage informaţii. Vom prezenta rezultatele, cu soluţii de GIS, conform modele de informatii OGC şi INSPIRE. Oferim, de asemenea, expertiza în alte domenii conexe (extragerea de informaţii de la imagini din satelit, etc).

Modele numerici sint efectuat pe platforme Linux. Pre- şi post-procesare se face pe computere personale, dar (seturi de) modele pot fi rulate folosind soluţii de cloud computing.

Ca un produs de demonstrație, de peste doi ani furnizam zilnic previziuni operaționale hidrodinamice ale Mărea Neagra, îmbunătand in mod continu codului! Am trecut recent la un server mai puternic, care să permită să simuleze un ansamblu mai mare de modele.

seamod.ro este o entitate ştiinţific în cadrul o mică firmă, Jailoo SRL. Mai departe, avem inca o activitate de turism (agroturism, vânătoare şi călărie), o sucursală forestiere, şi o sucursală de extracţie de nisip. În prezent, seamod.ro are 2 angajaţi. Jailoo are intre 3 şi 10 persoane, în funcţie de activităţile sezoniere. Computere sediul Jailoo sunt alimentat cu moară de vânt, apa calda este obtinuta prin panouri solare, incalzire este furnizat de un cazan cu lemn.